שפונדרה עם דלעת

שפונדרה טרי ישראלי

שפונדרה עם דלעת

Print Friendly, PDF & Email

תבשיל קדירה מפנק ועשיר בטעמים נפלאים. מתאים מאוד לערבי שבת ולחגים.
תודה לאורית ששיתפה אותנו במתכון

מצרכים

2.5 ק"ג שפונדרה טרי ישראלי

שמן זית

גרגרי פלפל אנגלי

כפית פפריקה מתוקה

2 בצלים קצוצים גס

5 שיני שום קלופות

10 קוביות דלעת או דלורית

מלח פלפל

2 בקבוקי בירה לבנה

כוס מים


אופן ההכנה

לאחר סגירת הבשר ,

להוסיף תבלינים וירקות לסיר לטגן קלות

לצקת את הבירה והמים

לתת רתיחה טובה להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.

להכניס לתנור ל 3 שעות 170.

לפורר את בשר להגיש על אורז,

טורטיה, סלט….

נכתב על-ידי efrat katz