רוסטביף מנצח

מתכון רוסטביף מנצח

רוסטביף מנצח

Print Friendly, PDF & Email

שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול, מתכונאית ומגישת תוכנית הבישול "סופר שי-לי" בערוץ 10
ממליצה ללקוחות בשר 2000 על מתכון רוסטביף מנצח
צילום: דן לב
סטיילינג: דלית רוסו

מצרכים ( 8-6 מנות)

1.5 ק"ג בשר סינטה מיושן 

1/3 כוס חרדל דיז'ון גרגרים

עלים מ-1 ענף רוזמרין גדול

מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום.
מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.

 

 

נכתב על-ידי efrat katz