נתחי פרגיות עם ירקות בתנור
ארוחה שקשה לסרב לה בתבנית אחת .
המלצה של הדס רון מכפר סבא ששלחה אלינו את המתכון וקיבלה את כמות הבשר שמופיעה בו, במתנה.
גם אתם יכולים… מה צריך לעשות ? הכנסו!
מצרכים
1.5 ק"ג סטייק פרגית ללא אנטיביוטיקה חתוך לקוביות
3 פלפלים אדומים וצהובים חתוכים לרצועות
3 בצלים קצוצים גס
3 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים דקים
3 בטטות בינוניות חתוכות לפלחים
3 גזרים (פלחים)
כף פפריקה מעושנת
2 ענפי תימין עלים בלבד
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
מלח ופלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
משרה
2 כפות שמן זית
¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
¼ כוס רוטב סויה מופחת נתרן
משרים את הפרגיות לשעה
מפזרים את הירקות החתוכים בתבנית מוסיפים מעט מים ומפזרים פפריקה, מלח ופלפל
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20 ד'
מוסיפים את הפרגיות ל 20 ד' נוספות.
שופכים רוטב כמו המשרה. מחליפים את השמן במים ומפזרים את עלי התימין.
מחזירים לתנור לעוד 20 ד' .