רוסטביף טרי ישראלי
נתח סינטה משובח ועשר דקות הכנה ויש לכם רוסטביף טעים ועסיסי.
בתוספת תפוחי אדמה, סלט ויין, קיבלתם ארוחה נפלאה.
הזמינו בשר טרי ישראלי באתר בלי לצאת את פתח הבית !
אטליז באינטרנט פשוט קל להזמין
מצרכים לרוסטביף (מתכון ל 8 סועדים)
2 ק"ג נתח סינטה טרי ישראלי מיושן
10-12 שיני שום קלופות
1 כף פלפל שחור גרוס גס
1 כף מלח ים אטלנטי
¼ כף שום גבישי
2 ענפים של רוזמרין (עלים בלבד)
שמן זית
אופן ההכנה
1. חורצים בנתח הסינטה חריצים קטנים ונועצים את שיני השום בבשר.
2. מורחים שמן זית בנדיבות . (ניתן להוסיף פרוסות דקות של שומן כבש)
3. מפזרים את הפלפלהשחור, המלח והשום הגבישי ומעסים בעדינות.
4. מעבירים את נתח הסינטה לכלי פתוח ומכניסים לתנור שחומם ללא טורבו לחום גבוה מאוד. (250 )
5. צולים 15 ד' בחום גבוה, מורידים את המעלות ל 180 וממשיכים בבישול עוד 40 ד'
בתאבון