אפר 29
2015
0
תגובות
עוף הקסמים
מרינדה משגעת וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם 🙂
מצרכים
עוף מחולק – השתמשו בחלקי העוף אותם אתם אוהבים: שוקיים, כרעיים,ירכיים ואפשר גם מעורב.
מרינדה
5-6 שיני שום גדולות כתושות
כף תבלין עוף בגריל
כף אבקת מרק
כף פפריקה מתוקה משובחת
פפריקה חריפה לפי הטעם
כף פפריקה מעושנת
¼ כפית חוויג' למרק
2 כפות רוטב ברביקיו
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס שמן זית
מעט מים
אופן ההכנה
גרסא למשקיענים | ||
1. מערבבים את חומרי המרינדה לתערובת אחידה בקערה רחבה 2. מקציפים היטב את התערובת בעזרת מזלג 3. מעסים היטב את חלקי העוף ( 5 ד') במרינדה ומשרים ללילה 4. חוזרים על פעולת העיסוי בעזרת הנוזלים שנאגרים בתחתית הקערה כמה פעמים בהפרש של כמה שעות 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 90 ד' 6. משאירים בתנור סגור למשך כ 10 ד' נוספות 7. להגשה מפזרים על העוף ירק לבחירתכם |
גרסא למחפפים |
1. מערבבים את חומרי המרנידה לתערובת אחידה בקערה רחבה |
בתאבון