אפר 07
2016
0
תגובות
אסאדו של שף
שף ליעז רז מקייטרינג Meating, קייטרינג אסאדו לאירועים
ממליץ על אסאדו בתנור במצע ירקות, כמנה שתהפוך לכם את שולחן החג לחגיגה.
צילום: קייטרינג מיטינג
מצרכים
2 ק"ג אסאדו טרי פרוס לרצועות
1 ק"ג בטטה קלופה
1 ראש סלרי גדול קלוף
2 ראשי שומר
1 כוס טראיקי
50 מ"ל שמן שומשום
100 גר' תבלין טוסקנה
טימין
תבנית אפיה עמוקה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות
חותכים את הבטטה לקוביות גדולות ואת הסלרי חוצים וחותכים לפלחים
חוצים את השומר ומקלפים את השכבה העליונה
מניחים את הירקות בתבנית משמנים בשמן שומשום ומכניסים לתנור לחצי שעה.
מניחים את האסאדו על הירקות ושופכים מעליו טריאקי בכמות נדיבה.
מחזירים לתנור לשעתיים וחצי בחום של 150 מעלות.
להגשה
מקשטים בעלי טימין