-
פילה בקר (עגל צעיר)
פילה בקר זה הנתח היוקרתי ביותר. מצוי בצד הפנימי של הצלעות האחוריות. רך מאוד ונקי...₪330.00לק״ג בחר אפשרויות -
פילה מדומה (פאלש פילה)
דומה בצורתו לפילה, שונה ממנו במרקם. פילה מדומה הוא נתח סיבי מאוד נקי משומן ודורש...₪146.00לק״ג בחר אפשרויות -
פלדה
בדומה לאסאדו הפלדה מאופיין בשכבות שומן ובשר אך ללא עצם. מתאים לבישול ארוך. טעם ה...₪159.00לק״ג בחר אפשרויות -
צ'אך
צ'אך הוא נתח לא שומני וסיבי מהירך האחורית. משמש לטחינה ולבישולי קדירה ארוכי...₪159.00לק״ג בחר אפשרויות -
צוואר בקר
נתח שרירי סיבי ושומני, מתאים לטחינה לקציצות, מרקים או ממולאים.חיתוך: ₪125.90לק״ג בחר אפשרויותצלי כתף (פולקה)
צלי כתף (פולקה) – אחד משלושת הנתחים המרכיבים את הכתף , ללא שומן כשבמרכזו ולכל או...₪163.90לק״ג בחר אפשרויותצלעות
בשר צלעות עגל הוא נתח עשיר שומן המאופיין במרקם סיבי. מתאים בעיקר לתבשילים איטיים...₪119.90לק״ג בחר אפשרויותרגל בקר
מתאים למרקים וחמין. חיתוך: בקשות מיוחדות לאריזה ופריסה נא לרשו...₪79.00לק״ג בחר אפשרויותשייטל
חלק אחורי רך ועסיסי מאוד, דל שומן ובעל טעם בשרי עשיר. מתאים לסטייקים בגריל או מח...₪179.00לק״ג בחר אפשרויותשריר בקר
מתאים לבישול קדירה ארוך, אוסובוקו, חמין וגולש. חיתוך: שריר בקר ...₪129.00לק״ג בחר אפשרויות