כתף טלה בתנור
כמה פשוט ככה טעים. מתכון מושלם לכתף טלה (זן שרולה) שיוצא טעים, נימוח ומאוד חגיגי.
אין מקום לפספוסים והמחמאות מובטחות.
צילום: www.greedygourmet.com
כמה פשוט ככה טעים. מתכון מושלם לכתף טלה (זן שרולה) שיוצא טעים, נימוח ומאוד חגיגי.
אין מקום לפספוסים והמחמאות מובטחות.
צילום: www.greedygourmet.com
אין כמו ריח של חמין בבוקר של שבת חורפית.
לחמין יש גרסאות רבות. ביידיש טשואולנט, במרוקאית סחינה ובעירקאית טבית.
קבלו מתכון נפלא לחמין מרוקאי
צילום: כפיר חרבי
כשמתחשק לכם למלא את הבית בריחות בישול עשירים, קדירת גולש מכתף בקר "חי בריא",
היא הבחירה הנכונה.
שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול ומתכונאית, ממליצה ללקוחות "בשר 2000" על קדירת צלי כתף חגיגית ועשירה
שתמלא אתכם בגאווה ותחמם לכם את הלב בערב החג.
צילום: דניאל לילה
מתכון של צוות מעדני בשר 2000 שהתפרסם בוואלה אוכל כ
"מעדן, שלא ברור איך לא ידענו על קיומו עד היום"
צילום: אסף אמברם
"שנהיה מלאים מצוות כרימון"
חזה עוף ברימונים ויין, מנה נפלאה לערב ראש השנה שתתקבל בשמחה בכל ארוחת ערב שישי.
המתכון הוא של שף גיא פרץ ונשלח ע"י אפרת מרעננה.
עריכת שולחן : אורית רוט ( http://www.dtable.co.il)
בשר ראש הוא הלחי של הבקר וזהו נתח עסיסי המתאים לתבשילי קדירה.
נאווה מפרדסיה, שיתפה אותנו במתכון בשר ראש, בסגנון תימני, שהוא מאכל מסורתי בביתה לארוחת ראש השנה.
שנהיה לראש ולא לזנב...
ארוחה שקשה לסרב לה בתבנית אחת .
המלצה של הדס רון מכפר סבא ששלחה אלינו את המתכון וקיבלה את כמות הבשר שמופיעה בו, במתנה.
גם אתם יכולים... מה צריך לעשות ? הכנסו!
סטייק עם טעם של עוד...
שף עמיר אילן, מנהל המגמה הקולינרית בבית הספר לבישול "דן גורמה",
ממליץ על סטייק אוסקה במרינדת מיסו וזיגוג טריאקי.
מתכון מתוך סדנאת 'אתגר הבשר', אותה הוא מעביר בדן גורמה.
צילום: אנטולי מיכאלו
שליחת ווטסאפ