שפונדרה טרי ישראלי

שפונדרה עם דלעת

תבשיל קדירה מפנק ועשיר בטעמים נפלאים. מתאים מאוד לערבי שבת ולחגים.
תודה לאורית ששיתפה אותנו במתכון

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
גולש מכתף בקר חי בריא

גולש עשיר

כשמתחשק לכם למלא את הבית בריחות בישול עשירים, קדירת גולש  מכתף בקר "חי בריא",
היא הבחירה הנכונה.

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך

קדירת צלי כתף בבצלצלים וערמונים

 

שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול ומתכונאית, ממליצה ללקוחות "בשר 2000" על קדירת צלי כתף חגיגית ועשירה
שתמלא אתכם בגאווה ותחמם לכם את הלב בערב החג.
צילום: דניאל לילה

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
חזה עוף ברימונים

חזה עוף ברימונים ויין

"שנהיה מלאים מצוות כרימון"
חזה עוף ברימונים ויין, מנה נפלאה לערב ראש השנה  שתתקבל בשמחה בכל ארוחת ערב שישי.
המתכון הוא של שף גיא פרץ ונשלח ע"י אפרת מרעננה.

עריכת שולחן : אורית רוט ( http://www.dtable.co.il) 

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך

קדירת בשר ראש עגל

בשר ראש הוא הלחי של הבקר וזהו נתח עסיסי המתאים לתבשילי קדירה.
נאווה מפרדסיה, שיתפה אותנו במתכון בשר ראש, בסגנון תימני, שהוא מאכל מסורתי בביתה לארוחת ראש השנה.
שנהיה לראש ולא לזנב...

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
סטייק אוסקה

סטייק "אוסקה" עם מיסו טריאקי

סטייק עם טעם של עוד...
שף עמיר אילן, מנהל המגמה הקולינרית  בבית הספר לבישול "דן גורמה",
ממליץ על סטייק אוסקה במרינדת מיסו וזיגוג טריאקי.
מתכון מתוך סדנאת 'אתגר הבשר'אותה הוא מעביר בדן גורמה.

צילום: אנטולי מיכאלו

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך